16/08/2022 12:08:14 - 16/08/2022 12:08:14 - 390 Okunma

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığının ilk 100 günlük İcraat Programı çerçevesinde ülke gelişimine yüksek katkı sağlayabilecek yetenekli gençlerin keşfedilmesi, gelişimleri için gerekli desteklerin sağlanması amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın ortak çalışması sonucu 81 İlde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi kurulması kapsamında; Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Deneyap Teknoloji Atölyesi için ihtiyaç duyulan eğitmen başvurularının www.t3kys.com web adresinden ilan edilmiştir.

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi son sınıf öğrencileri ile mühendislik alanında yüksek lisans yapan öğrencilere duyrulur.

Deneyap TÜBİTAK Teknoliji

deneyap