10/03/2020 09:32:50 - 10/03/2020 09:32:50 - 21692 Okunma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle “Yetenek Her Yerde” sloganıyla 10 ayrı ilde düzenlenecek bölgesel kariyer fuarlarının ilki olan Trakya Kariyer Fuarı’nın açılış töreni Trakya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, gerçekleşti. Trakya Üniversiteler Birliği üyesi Kırklareli, Çanakkale Onsekiz Mart, Tekirdağ Namık Kemal ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversiteleri paydaşlığında organize edilen fuar 295 kurum ve kuruluşu, 5 üniversiteden on binlerce öğrenciyle bir araya getirdi. Bölgenin en büyük ve en geniş katılımlı organizasyonu olma özelliğine sahip Trakya Kariyer Fuarı’nın açılışı, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde yapıldı. Kırklareli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz de etkinliğe katılım sağladılar.

Trakya Kariyer

trakya kariyer