T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Mekatronik Mühendisliği
21/10/2019 11:33:42 - 22/10/2019 11:33:42 - 32874 Okunma

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi öğrencileri 18 Ekim 2019 tarihinde Mekatronik Kulübünün öncülüğünde İstanbul CNR-Expo’da düzenlenen Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarı’nı ziyaret etti.

Türk fuarcılık sektörünün en çevreci organizasyonu olan ENTECH –  Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarı, 17 Ekim’de global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Sıfır Atık Forumu ile eş zamanlı olarak düzenlenen ENTECH, özellikle son yıllarda birçok ülkenin gündeminde olan sıfır atık alanında da farkındalık yarattı. ENTECH Fuarı’nda analiz cihazları, atık bertaraf hizmetleri, biyoenerji, atık toplama ve taşıma araçları, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, kentsel çevre temizlik araçları, yenilenebilir ve solar enerji sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar en yeni ürün ve teknolojileri sergilendi.

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Evren ÇAĞLARER’in de eşlik ettiği fuara Mekatronik Mühendisliği ve Enerji Sistemleri Mühendisliği öğrencileri yoğun katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen ziyarette, öğrencilerin mesleklerini hangi doğrultuda gerçekleştireceği konusunda incelemeler yapılmasının yanı sıra, çoklu disiplinli mühendislik alanlarında eğitim alan öğrencilerin ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak şekilde yetişmeleri amacıyla fuara katılan çeşitli firmalar gezilerek firmalar ve çalışmaları hakkında bilgiler alındı. Ayrıca öğrenciler, çeşitli firmaların fuarda düzenlediği organizasyonlara da katkıda bulundu.

 

Teknoloji Mekatronik EnTech

Facebook Twitter Google Plus
Entech

Hızlı Erişim

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.